Mmmm..... cookies...

Afdeling

Skæphøj
1488-0

Afdelingen er placeret i udkanten af Ry, men stadig blot få kilometer fra centrum. Det moderne byggeri ligger midt i et hyggeligt parcelhuskvarter med gåafstand til naturskønne skov- og søområder, hvor du kan lufte familien. I Skæphøj får du således det bedste fra både land og by, hvilket måske er grunden til afdelingens popularitet.

Med sine to, tre eller fire værelser henvender række- og punkthusene i Skæphøj sig til både enlige, par og familier med børn. Alle rækkehusene og stueetagen i punkthusene har en dejlig have tilknyttet, hvorfra man kan nyde roen og freden i udkanten af Ry. Boligerne er godt indrettede med store stuer eller flotte køkkenalrum.

Der er B-ordning i denne afdeling.

OBS! Alle almene boliger i Aarhus og omegn udlejes gennem www.aarhusbolig.dk. Det betyder, at det er her, du skal skrive dig på venteliste til disse boliger.

Boliginfo

Adresser

Skæphøj 22-48, 3-49,
8680 Ry

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px * * Nogle eller alle boliger i denne afdeling udlejes ikke af Lejerbo. Se hvordan du skriver dig op til dem under 'Flere oplysninger'.

Antal boliger

36

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

2-4

Størrelser

65-107 m2

Husleje

6308-8731 kr.

Indskud

17683-27768 kr

Ventetid

Ikke angivet

Gå til afdelingens hjemmeside

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Den istandsættelse, som er nødvendig efter tidligere lejres fraflytning, gennemføres efter nuværende lejers overtagelse af lejemålet og tilstræbes gennemført inden 14 dage efter lejemålets overtagelse.

Betaling for el, vand, varme, forbrug i vaskeri, samt evt. ydelsepå boligindskydslån, er en pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

I henhold til lov om leje af almene boliger § 5 stk. 2 vil kommunikationen mellem Østjyst Bolig og lejer primært foregå pr. email. Hvis du skifter emailadresse SKAL du give besked til Østjysk Bolig pr. email til: aarhus@lejerbo.dk

Det er ikke tilladt, at opsætte parabolantenne i området jvf. lokalplanen.

Antennesignal leveres af Skanderborg antenneforening.

Det er kun tilladt at holde husdyr (en hund eller en kat) i afdelingens rækkehuse.

Allonge vedr. denne § 10, særlige vilkår skal underskrives.