Tøjhushavevej, Niels Ebbesensgade

Adresse

Niels Ebbesens Gade 20, 8900 Randers C
Tøjhushavevej 10, 4 - 5, 8900 Randers C

Boligtyper

Familiebolig: Etagebyggeri

Energimærke

Beskrivelse

Tøjhushavekvarteret ligger centralt i direkte forbindelse med lystbådehavnen og med kun ca. 5 min. gang til Randers centrum. På trods af den centrale placering er der alligevel tale om et fredeligt og grønt område. Centralt v. skoler. Bebyggelsen er med i kvarterløft om energivenlige boliger. Der er elevator i ejendommene nr. 4 og 10
Der betales a conto varme og vand til Lejerbo. Forbruget afregnes årligt.
Der er fællesarealer og pulterrum til boligerne.
Forbrug af elektricitet afregnes direkte til elværket. Fællesantenne afregnes direkte til leverandøren
Der er en tidligere jernbaneremise, ligeledes få minutters gang fra ejendommen, hvor der er indrettet beboerhus og beboerværksted. Her kan der ligeledes lejes festlokale.
TØJHUSHAVEVEJ 10.
Ejendommen er opført i 2001 og er i 4 etager med udnyttet tagetage. Der er elevator. Byggeriet er udført på basis af det koncept for etagehuse af træ, som kaldes ”Casa Nova”. Byggesystemet består af lette elementer med bærende konstruktioner af træ.
I boligerne er der komfur, emhætte samt køle-/fryseskab. Der er forberedt til vaskemaskine og kondenstørretumbler i hver bolig. Til hver bolig er der altan.
TØJHUSHAVEVEJ 4
Der er kort afstand til bycentret med et stort udvalg i dagligvare- og specialbutikker. Der er endvidere en Netto butik, inden for kort afstand, som giver mulighed for indkøb af daglige fornødenheder.
Skolemæssig; 0-6 klasse: Skoledistrikt: Østervangsskolen, 7-9 klasse: Skoledistrikt: Rismølleskolen, der begge ligger i en afstand på ca. femten min.
Endvidere findes Randers private Realskole – som optager elever fra 0. – 10. klasse. Der er kort gåafstand.
På Tøjhushavevej ligger endvidere den private skole; Randers Lille Skole, som optager elever fra 0. – 9. klasse
Der en privat drevet børneinstitution; Tøjhushavens Børnehus, få minutters gang fra ejendommene.
Alle boliger på Niels Ebbesens gade og Tøjhushavevej 4, har åbent køkken. Der er forberedt til vaskemaskine og kondenstørretumbler i hver bolig på Tøjhushavevej. Der er fransk altan.
NIELS EBBESENSGADE 20
I de 2-vær. lejligheder er der komfur, emhætte, køleskab med lille fryser. Der er ligeledes gjort klar til installation af opvaskemaskine.
I de 1-vær. er der bordkomfur med 2 kogeplader og køleskab med lille fryser. Der er fælles vaskefacilitet.
TØJHUSHAVEVEJ 5
Afdelingen er i 3 etager med udnyttet tagetage.
I boligerne er der komfur og emhætte. Endvidere er der fransk altan til hver bolig. Der er forberedt til installation af vaskemaskine i hver lejlighed. Der er ikke fællesvaskeri.

Klausuler

Det er tilladt at have én hund eller én kat. Dog ikke kamphunde, som racerne amstaff, bull mastiff, pitbull teerrier, tosa eller bla ndinger deraf.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport<(>,<)> hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
1 vær. 3 46,7-53,9 3.490-4.654 12.500-14.500 0 mdr. - 1 år
2 vær. 18 55,21-71,22 5.097-6.575 15.000-18.200 0 mdr. - 1 år
3 vær. 14 90-93,27 7.455-7.727 23.600-24.700 0 mdr. - 1 år