Snedsted

Adresse

Idrætsvej 42 - 66, 7752 Snedsted

Boligtyper

Familiebolig: Tæt / Lav Bebyggelse

Energimærke

Beskrivelse

Gode ældre/allergi-venlige rækkehuse bygget i Snedsted.

I boligerne er der komfur, emhætte, ovn og faste garderobeskabe. Der er forberedt til installation af vaskemaskine.
Til hver bolig hører et udhus og terrasse.

El og varme afregnes direkte til leverandøren. A´conto vand og vandafledningsafgift betales sammen med huslejen.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i bebyggelsen. Nuværende beboere må dog gerne beholde de husdyr, der allerede er anskaffet, men må ikke anskaffe sig nye.

Kommende beboere må ikke medbringe husdyr.

Husene er fra 2004.


Klausuler

Varme og el er ikke indeholdt i lejen og opkræves direkte hos lejer.
Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.
Der forefindes ikke køleskab i lejemålet.
Husdyrhold er ikke tilladt. Nuværende beboere må dog beholde de husdyr, der allerede er anskaffet, men må ikke anskaffe sig flere. K ommende beboere må ikke medbringe husdyr.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport<(>,<)> hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
3 vær. 13 68,37-87,15 5.437-6.748 16.100-20.500 3 mdr. - 2 år

Detail prop 1

Ledige netop nu: