Gl. Industrivej 34A - 36F

Adresse

Gl. Industrivej 34A - 36F, 9490 Pandrup

Boligtyper

Familiebolig: Etagebyggeri

Energimærke

D

Beskrivelse

Denne afdeling er overflyttet til udlejningsportalen www.boiaalborg.dk.
Fra den 24. februar 2017 indgår Lejerbo i et samarbejde med BOIAALBORG. Det betyder, at du fremover skal stå på venteliste i BOIAALBORG, hvis du ønsker at bo i en af Lejerbos afdelinger i Aalborg.
For dig betyder det, at du kan nøjes med at stå på venteliste ét sted fremover, hvis du vil bo i Aalborg og omegn.

Dejlig boligafdeling, hvor der lægges vægt på det sociale samvær.

Afdelingen ligger i den nordlige del af Pandrup ca. 5 min. gang fra indkøb og ca. 10 min. kørsel til det skønne vesterhav med mangemuligheder for naturoplevelser.

Afdelingen er fra 1999.
Bygningerne er vandskurede teglmure med eternittag samt plasticvinduer.
De indvendige vægge er vandskurede.
Gulvene er bøgeparket. I køkken og bad er der klinker på gulvet og gulvvarme i badeværelset samt forberedt installation til vaskemaskine.
Der er hvidt elementkøkken, komfur samt emhætte.

Boligerne er beliggende hhv. i stueplan og 1. sal. Der er elevator i afdelingen. Boligerne i stueplan har have og flisebelagt terrasse. Boligerne på 1. sal har altan.

I afdelingen er der fælles terresse, som flittigt bliver benyttet til fællesarrangementer for afdelingens beboere til f.eks. grill hygge.
I vinterhalvåret flyttes de sociale arrangementer, som blandt andet består af fællesspisning, op i et dejligt fællesrum som også bliver brugt af afdelingens beboere til deres privat arrangementer.

Afdelingen er kendt for dens tryghed blandt andet pga. hoveddøren låses hver aften kl. 21.00.
Der betales a´conto varme sammen med huslejen.

Klausuler

Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport<(>,<)> hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 4 73-74 5.429-5.504 15.700 3 mdr. - 6 mdr.
3 vær. 1 88 6.386 18.900 3 mdr. - 6 mdr.
4 vær. 1 103 7.284 22.200 3 mdr. - 6 mdr.

Ældrebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 6 72-73 5.783-5.865 15.500-15.700 0 mdr.

Detail prop 1

Ledige netop nu: