Bælum Kro

Adresse

Torvet 2 - 12, 9574 Bælum

Boligtyper

Familiebolig: Tæt / Lav Bebyggelse

Energimærke

D

Beskrivelse

Gode og velindrettet lejligheder midt i Bælum by.

Boligerne er velegnet for den lille børnefamilie, idet der er skole og indkøb inden for kort afstand samt et godt foreningsliv med mange gode tilbud.
Der er ca. 10 km til Skørping og 5 km til Terndrup.

Bygningen blev ombygget til boliger i 1996/1997.
Boligerne er udstyret med lyse køkkener, faste skabe i værelser, komfur, emhætte, køle-/fryseskab samt vaskemaskine.
Der hører et pulterrum til hver lejlighed samt fælles cykelskur og parkeringsplads.
Der er terrasser til de 5 boligerne i stueplan.
A´conto varme og vandafledningsafgift opkræves over huslejen. El og parabol betales direkte til leverandør.

Ventetid
Der er pt. ingen ventetid.

Klausuler

Lejemålet ligger i en ejendom, der er sat til salg. Et salg af den bolig du vil komme til at bo i, vil ikke få den store betydning for dit lejeforhold, da en køber skal respektere dine rettigheder, og du vil fortsat have krav på at bo i boligen, jvf. Almenlejelovens § 8 stk. 1. Organisationen har dog valgt at tilbyde de lejere, der har et ønske om fortsat at bo i en almen bebyggelse, hjælp med at finde en anden almen bolig i forbindelse med salget, hvis du skulle have ønske om det.
Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.
Husdyr: Ved indflytning er 1 hund eller kat tilladt, men der må ikke anskaffes nyt husdyr.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Der arbejdes på et salg af afdelingen. Salget er besluttet på beboermøde d. 21/8-2014, i organisationen, Landsbyggefonden og kommunen, men der mangler godkendelse hos ministeriet. En sådan godkendelse forventes at foreligger i løbet af 2015. Et salg af afdelingen vil ikke få betydning for dit lejeforhold, da du i henhold til lejeloven har krav på at blive boende i lejligheden på uændrede vilkår. Beboerne vil blive orienteret når der foreligger godkendelse af salg, og igen når der er fundet en køber
Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport<(>,<)> hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 1 74 5.323 15.969 0 mdr. - 3 mdr.
3 vær. 5 67-97 4.882-6.692 14.646-20.076 0 mdr. - 3 mdr.