Møgelvej

Adresse

Møgelvej 34 A-D, 37 A-D, 7752 Snedsted

Boligtyper

Ældrebolig: Tæt / Lav Bebyggelse

Energimærke

Beskrivelse

Afdelingen ligger i Sundby Thy ved siden af plejehjemmet Vestergården ca. 12 km. fra Thisted. Der er gode busforbindelser til Thisted.

Afdelingen består af 8 ældre- og handicapvenlige rækkehuse i et plan opført i 1990. Boligerne indeholder køleskab, komfur og emhætte. Der hører desuden udhus og terrasser til boligerne. Boligerne er ikke tilsluttet fællesantenne. Naturgasudgiften afregnes direkte til Naturgas.
Der må ikke holdes husdyr i afdelingen.

Thisted kommune har udlejningen af denne afdeling - tlf. 96 17 17 17. Dog kan man nu henvende sig som almindelig borger hos Lejerbo på 70 12 13 10 og leje en af boligerne, der står ledig på nettet.


Ventetid
Thisted kommune har udlejningen af denne afdeling - tlf. 96 17 17 17. Dog kan man nu henvende sig som almindelig borger hos Lejerbo på 70 12 13 10 og leje en af boligerne, der står ledig på nettet.

Klausuler

Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen.
Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen.
Vand er indeholdt i huslejen.
Der er naturgas med direkte afregning til leverandøren.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport<(>,<)> hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet

Ældrebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 8 67,3 4.942 11.727 Ikke oplyst

Detail prop 1

Ledige netop nu: