Rindsvej, Nyvangsvej

Adresse

Nyvangsvej 85 - 87, 8920 Randers NV
Rindsvej 8 - 30, 8920 Randers NV

Boligtyper

Familiebolig: Etagebyggeri

Energimærke

Beskrivelse

Afdelingen er beliggende i den nordlige del af Randers. Ca. 2 km til centrum med gode busforbindelser, tæt ved skole, daginstitutioner samt indkøbsmuligheder. Flere muligheder for fritidsinteresser.

Byggeriet er i 2 etager fra 1956. Der er nye køkkener og bad i alle boligerne fra 2008, samt komfur. Der er sydvendte Altaner i alle boligerne.

Afdelingen har dejlige grønne områder med legeplads og boldbane. Der er også i afdlingen dejlige flisebelagte områder med borde og bænke.

I afdelingen er der fællesvaskeri som opkræves via huslejes, samt mulighed for at leje en garage. Garager kan lejes ved opskrivningvia regionskontoret.

Der betales a´conto varme og vand til Lejerbo. El afregnes direkte til el-værket. Fællesantenne afregnes direkte til TDC kabel TV.

Ledige garager i afdelingen kan kun lejes af beboere i afdeling 0370


Ventetid
Karenstid 2 år.

Der er fortrinsret ved skilsmisse for familier med børn, der bor i afdelingen.

Randers Kommune har krav på hver 4. ledige bolig i afdelingen, og udlejer derudover alle 1 rums boliger i afdelingen.

Der er ingen festlokale i afdelingen.

Klausuler

Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen.
Der forefindes ikke køleskab i lejemålet.
Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.
Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport<(>,<)> hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
1 vær. 9 43,73 3.202 6.254 6 mdr. - 2 år
3 vær. 42 67,82-68,82 4.690-4.752 9.699-9.842 6 mdr. - 1 år
4 vær. 33 79,03 5.384 11.301 6 mdr. - 1 år

Detail prop 1

Ledige netop nu: