Birkevænget 8-48 og 9-59

Adresse

Birkevænget 25 - 59, 7-13 A, 8 - 48, 4900 Nakskov

Boligtyper

Familiebolig: Etagebyggeri

Energimærke

D

Beskrivelse

Boligafdeling er beliggende i et attraktivt område i Nakskov og er beliggende i byens nord/vestlige del tæt på busstoppested, skole, sportshal samt indkøbsmuligheder. Fakta er bl.a. beliggende et stenkast fra afdelingen.

Afdelingen er af ældre dato og der findes 7 opgange med ældre- og handicapvenlige boliger, hvoraf de 2 opgange er ny-istandsatte. Afdelingen henvender sig derfor til familier af alle størrelser/sammensætning.

Der er ny anlagt stisystem på ca. 1 km der forbinder afdelingens boliger med et væld af oplevelser samt mulighed for motion, idet der er opsat motionsredskaber der går i ét med urtebede, dufte af årstidens blomster, hyggelige bænke og borde, gode legepladser for børn samt grønne områder.

De ny-istandsatte opgange med ældre og handicapvenlige boliger er i god stand og fremstår lyse og meget indbydende. Alle rum er niveaufrie og der er elevator til alle lejligheder. Ligeledes har alle lejemål skønne udestuer/altaner der kan benyttes det meste af året, idet de er lukket med glas, der kan åbnes og lukkes. Endvidere har stuelejlighederne nedgang til egen lille have.

I de oprindelige blokke er lejlighederne meget hyggelige og særdeles rummelige og indrettet med nyere lyse køkkener. Alle lejemål har altan.

Fælles for samtlige lejemål er at der medfølger et kælderrum til hvert lejemål. Endvidere er der et velfungerende nyt vaskeri med cafémiljø, så hyggeligt samvær med en god kop kaffe kan nydes samtidig med at der vaskes. Der er tørrerum i kælderen eller mulighed for tørring i det fri.

Der er cykel- og barnevognsrum, og afdelingen har gode parkeringsmuligheder. Der er mulighed for via venteliste at leje én af de 36 garager afdelingen råder over. Endvidere opføres
molok system, der er et unikt underjordisk system der tilgodeser elementerne i det perfekte affaldssystem.

Ligeledes har afdelingen et dejligt fælleshus med plads til 60 personer, som man har mulighed for at leje til arrangementer mv.

A/C varme samt vask betales udover huslejen til Lejerbo. El betales direkte til leverandør og antenne afregnes til antenneforening.

Det er ikke tilladt at holde husdyr.

En stor sidegevinst ved at være lejer i afdelingen er, at der er mulighed for gratis aktiviteter for ældre i vores aktivitetscenter. Af forskellige arrangementer kan nævnes
hyggeklub, kortspil, strikkeklub, fællesspisning, stole-gymnastik, billard klub, whistklub, petanquebane, motionssti og mange andre aktiviteter.

Klausuler

Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen.
Der forefindes ikke køleskab i lejemålet.
Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.
Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr -nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

Familiebolig

Type Antal Areal (m2 Husleje (kr.) Indskud (kr.) Ventetid
2 vær. 39 55-72,46 2.675-4.654 11.880-19.250 3 mdr. - 1 år
3 vær. 172 69,9-89,5 3.122-5.461 15.098-23.000 3 mdr. - 1 år
4 vær. 62 77,3-103 3.753-6.103 16.697-22.248 3 mdr. - 2 år
5 vær. 3 103,15 4.923 22.280 1 år - 4 år

Lejerbo anbefaler

Er du interesseret i ovenstående, vil du måske også se disse afdelinger: